Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-19 (fredag)
19:e december 2014 2014-12-19

Om man bakar mindre prioger än vanligt men provsmakar fler än vanligt så blir det inte många kvar att frysa in.

Dagens julplaner – 19:e december (5 dagar kvar till julafton):

Gårdagen gick över förväntningarna och förutom Inför-Julgranspyntnings-Städning så gjordes här både Karelska Piroger och Tre sorters Ischoklad. Pirogerna blev extra goda då de fylldes med mer gröt än vanligt vilket resulterade i att det blev mindre antal piroger men åts desto fler vid den obligatoriska Pirog-Provsmakningen. Kvar blev endast en pytteliten påse med ett fåtal piroger att frysa in till julafton. Det blir m.a.o. till att planera in ytterligare en pirogdag, när man nu ska hinna med det.

I dag, fredagen den 19:e december, har vi i alla fall andra planer. Eftersom det är barnens skolavslutning så innebär det att vi kommer att ställa fram och Klä Julgranen, plocka fram Prydnadstomtarna och andra juldekorationer samt äta lite gott och njuta av julstämningen som därmed borde vara på ingång. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se