Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-04 (torsdag)
4:e december 2014

En överfull gryta grönkål innan den kokas och steks ner till en avsevärt mindre mängd långkål.

Dagens julplaner – 4:e december (20 dagar kvar till julafton):

P.g.a. en miss vid ingrediensinköpen så fick det bli en liten ommöblering av julsysslorna i går. Därför har jag redan nu färdigkokt Långkål i frysen och vår första Julskinka står färdiggriljerad i kylskåpet.

I dag blir det i stället till att baka de Pepparnötter som ska förgylla helgens adventsmys och det ska det väl finnas tid till, trots att även Veckoshopping och Julköttbullar står på dagens att-göra-lista. Med lite god vilja (och en väntande julskinkmacka med tillhörande klick långkål) är allt möjligt. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se