Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2013-12-08 (söndag)

julklappsjakten
(Bild från arla.se)

Arla drar återigen igång sin jultävling där det gäller att leta rätt på olika julklappar som finns utspridda lite varstans på nätet, en julklapp per blogg. Allt som allt så rör det sig om 43 julklappar, i form av små klickbara bilder, men det räcker att du hittar 30 av dem och motiverar varför just du ska vinna så är du med och tävlar om fina priser från OBH Nordica och Arla.

Närmare information om tävlingen, t.ex. vilka bloggar som julklapparna gömmer sig på samt exempel på hur bilderna du letar efter ser ut, hittar ni på arla.se. Jag kan avslöja så mycket som att en av julklapparna finns bland inläggen här på Barnfamilj.se. Lycka till! 😀

/Anette (barnfamilj.se)

(Andra bloggar om: , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se