Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2007-05-09 (onsdag)
tårta

Det är på dagen ett år sedan jag postade mitt första inlägg. Grattis till mig!

Många av mina gamla recept är nu samlade på ett ställe där jag lätt kan komma åt dem, vilket har sparat mig åtskilliga timmar av frustrerat letande. Det händer dock fortfarande att jag får rota igenom huset för att hitta speciella recept som jag vet ska finnas undanstoppade någonstans, men inte lika ofta.

När jag började blogga så var jag nyfiken på om jag skulle lyckas hålla intresset uppe i mer än tre månader, vilket verkar vara livslängden på många andra bloggar. Nu, ett år senare, har jag inga som helst planer på att sluta. Det visade sig vara en rolig hobby som dessutom gav mig lite behövlig tid för mig själv.

Jag vill passa på att tacka för alla uppmuntrande meddelanden som dimper ner lite då och då. Skojigt att det verkar finnas fler än jag som har glädje av sidan. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg och kommer med fler kommentarer och tips. De uppskattas.

P.S. Tårtan på bilden är Frödinges Operatårta med drottningssylt och vaniljkräm. Mycket god! Om ni ska bjuda på den – glöm inte att den ska stå framme i ca 5 timmar innan den serveras. Sylten blir lite väl isig annars.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se